Постанова Верховної Ради України
 
Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 15 травня 2013 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: «Проблеми розвитку українського книговидавництва, книгорозповсюдження та перспективи підтримки книгочитання в Україні».
2. Кабінету Міністрів України до 7 травня 2013 року підготувати та подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань, тиражовані для народних депутатів України, та відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань.
3. Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності забезпечити підготовку і проведення парламентських слухань та внести пропозиції до рекомендацій парламентських слухань.
4. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.
5. Управлінню комп’ютеризованих систем, Інформаційному управлінню Апарату Верховної Ради України та Дирекції телерадіопрограм Верховної Ради України забезпечити аудіо- та відеотрансляцію парламентських слухань у мережі Інтернет.
6. Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення зазначених парламентських слухань, стенографування та видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.
Голова Верховної Ради України В. РИБАК.
м. Київ,
16 квітня 2013 року.
№ 189-VІІ.