На Харківщині оперативники карного розшуку та бійці «Беркута» затримали озброєного злочинця.
Останнім часом напади на місцеві АЗС стали серійними. У поле зору працівників Управління карного розшуку потрапив мешканець сусідньої держави. 30-річний чоловік мав стосунок до спецназу та добре знався на зброї. Найближчими днями він планував здійснити черговий наліт на автозаправку. До участі в спецоперації залучили бойовий загін батальйону міліції спеціального призначення «Беркут».
До приміщення АЗС вдерся озброєний чоловік у камуфляжі. Щоб налякати оператора, він зробив постріл у його бік, а потім з травматичної зброї — у бійця «Беркута». 
Однак уже за кілька секунд опинився в руках працівників міліції.
— Під час огляду затриманого виявилося, що він «йшов на справу» добре озброєним, — розповів заступник начальника ГУМВС України в Харківській області — начальник кримінальної міліції полковник Ігор Сенчук. — У нього вилучено травматичний та газовий пістолети, два ножі.
До речі, під час проведення спецоперації ані працівники міліції, ані робітники АЗС не постраждали.
На допиті затриманий зізнався, що чинив розбійні напади разом зі своїми спільниками — 33-річним та 24-річним харків’янами, які є рідними братами. Наразі працівники харківської міліції перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших тяжких злочинів.