ПОСТАНОВА Верховної Ради України

Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 12 червня 2013 року о 15 годині в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: «Стан дотримання прав людини в Україні».
2. Кабінету Міністрів України до 20 травня 2013 року підготувати та подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань, тиражовані для народних депутатів України, та відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань.
3. Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин і Комітету Верховної Ради України з питань верховенства права та правосуддя забезпечити підготовку і проведення парламентських слухань та внести пропозиції до їх рекомендацій.
4. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.
5. Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення зазначених парламентських слухань, стенографування та видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.
Голова Верховної Ради України В. РИБАК.
м. Київ,
19 березня 2013 року.
№ 32-VІІ.