Постанова

Верховної Ради України

Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 22 травня 2013 року парламентські слухання на тему: "Про стан виконання судових рішень в Україні".
2. Запропонувати Кабінету Міністрів України до 26 квітня 2013 року підготувати і передати до Верховної Ради України матеріали з інформацією щодо дотримання вимог Конституції України та законів України державною виконавчою службою під час виконання судових рішень та пропозиції до проекту рекомендацій парламентських слухань.
3. Комітету Верховної Ради України з питань правової політики разом з Кабінетом Міністрів України забезпечити підготовку і проведення зазначених парламентських слухань та внести пропозиції щодо їх рекомендацій.
4. Запросити до участі в парламентських слуханнях членів Кабінету Міністрів України, Міністра юстиції України, Голову Державної виконавчої служби України, начальників управлінь державної виконавчої служби Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головних управлінь юстиції в областях, містах Києві та Севастополі, керівників Генеральної прокуратури України, інших державних органів і установ, що беруть участь у виконавчому провадженні, науковців Національної академії наук України, Національної академії правових наук України, керівників юридичних навчальних закладів, представників громадських організацій.
5. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України забезпечити трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.
6. Управлінню комп'ютеризованих систем, Інформаційному управлінню Апарату Верховної Ради України та Дирекції телерадіопрограм Верховної Ради України забезпечити аудіо- та відеотрансляцію парламентських слухань у мережі Інтернет.
7. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України здійснити матеріально-технічне забезпечення проведення парламентських слухань та видання їх матеріалів.
 
Голова Верховної Ради України Володимир РИБАК.
м. Київ,
19 березня 2013 року.
№ 33-VII.