Короткометражний художній фільм «Невгамовні» (2011) від студентського колективу економічного факультету Кам'янець-Подільського національного університету імені Огієнка потрапив у ТОП-10 кращих фільмів ІІ сезону Всеукраїнського фестивалю молодого аматорського кіно «DVERY» (Рівне). 
Цей фестиваль проводиться з метою консолідації зусиль місцевих органів виконавчої влади та громадських організацій для розвитку молодого аматорського кіно. 
Студенти згаданого вузу часто влаштовують художні виставки, концерти, літературні зібрання, спортивні змагання, вирішили ще й зняти фільм. Над проектом працювали Євген Пазюк, Олексій Лисий, Карапет Баджаксузян, Олександр Левчук, Андрій Заєць, а добровільних помічників було дуже багато.
Режисер стрічки Андрій Заєць розповідає: «Невгамовні» — пародія на відомі фільми і відомих людей із оригінальним сюжетом. Ніхто не чекав, що вийде повноцінна захоплююча стрічка. Усі, хто прийшов на презентацію, були в захваті. Аплодували стоячи. В основі сюжету — неймовірні пригоди студента, який потрапляє в різні несподівані ситуації. Фільми наповнені гумором та спецефектами. Студенти та викладачі з кожною новою серією дедалі більше виявляють бажання зніматися».