Народний депутат Владислав Атрошенко взяв участь у загальних зборах багатьох громад свого округу, аби знати нагальні проблеми села та його мешканців. А їм, районам, потрібна робота, нормальні дороги, вуличне освітлення, водопостачання, відремонтовані клуби, ФАПи, школи, поповнення книжкового фонду бібліотек, дитячі майданчики та інше.

В. Атрошенко зазначив, що ніколи не стоятиме осторонь проблем села та людей і сприятиме їх вирішенню й на найвищому законодавчому рівні.
— Сьогодні село переживає глибоку демографічну кризу, що є наслідком комплексу питань, які необхідно вирішувати. Моє завдання — не тільки публічно заявити про проблеми і про те, що держава не може надалі займати таку позицію, а діяльністю парламентарія покращити життя сільського населення, — наголосив політик.
На зборах громади у селі Редьківка мешканці звернулись до депутата з проханням придбання дитячого майданчика та костюмів для хору.
У селі Кувечичи також мешканці розповідали про свої проблеми, найболючішою є водопостачання. Парламентарій пообіцяв свою допомогу в питанні отримання документації на водогін. На прохання оновити костюми для місцевого самодіяльного колективу пообіцяв, що на День села дівчата будуть співати у нових вишиванках. І знову В. Атрошенко приїхав не з порожніми руками, подарував тенісний стіл у Будинок культури. В. Атрошенко уважно вивчає запити селян.
Так, у селах Іванівка, Количівка та Серединка людей більш за все турбували проблеми отримання державних актів на землю. Питання оформлення землі взагалі по Чернігівському району порушують у всіх населених пунктах.
 
Чернігівська область.
На знімку: юні таланти з Радянської Слободи зустріли народного депутата України Владислава Атрошенка. 
Фото Олени БОРИСЕНКО.