Кіокушин карате. У фізкультурно-оздоровчому комплексі Миколаєва 230 спортсменів змагалися за Кубок області. Це щорічні змагання, які обласна федерація з цього виду спорту проводить за підтримки УМВС України у Миколаївській області та управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації.
Учасники боролися за перемогу в 40 категоріях. Цей турнір став відбірним на чемпіонат країни серед дорослих, який відбудеться у березні в Одесі, а також на національний чемпіонат серед дітей та юнаків, провести який планують у квітні у Сімферополі. Перше командне місце посів колектив Миколаєва, друге — Первомайська, третє — Снігурівки.
За внесок у розвиток фізичної культури та спорту заступник начальника управління з питань фізичної культури і спорту ОДА Віктор Гінкул вручив дипломи тренерам — викладачам вищої категорії Юрію Галімону та Денису Озерову, майстрам спорту міжнародного класу Євгену Яковенку і Світлані Жегарь.
Директор Федерації кіокушин карате Миколаївської області Ангеліна Миколаєва вручила посвідчення спортсменам, які виконали нормативи першого розряду та кандидата у майстри спорту. А генерал-майор міліції Валентин Парсенюк нагородив найкращих бійців дипломами. Зокрема, чемпіонку України, срібного призера чемпіонату Європи-2012 Дарину Колодєєву; чемпіона України серед юніорів, чемпіона Європи 2012 року Антона Хижинського; володаря Кубка України-2012 серед чоловіків Олександра Грушенка.
Фото надане СЗГ УМВС України в Миколаївській області.