3 січня, №1
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо подальшого удосконалення адміністрування податків і зборів», №5518-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подальшого удосконалення адміністрування податків і зборів», №5519-VІ.
4 січня, №2
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань регулювання містобудівної діяльності», №5496-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення управління професійно-технічною освітою», №5498-VІ.
Закон України «Про внесення змін до законодавчих актів України щодо державного регулювання та управління у сфері транспорту та дорожнього господарства», №5502-VІ.
Закон України «Про формування та розміщення державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів», №5499-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо перегляду ставок деяких податків і зборів», №5503-VІ.
17 січня, №10
Закон України «Про схвалення рішення Президента України про направлення національного контингенту для участі України в Операції ООН у Кот-д’Івуарі та транскондонних операціях у рамках міжмісійного співробітництва між Місією ООН у Ліберії та Операцією ООН у Кот-д’Івуарі», №15-VІІ.
18 січня, №11
Закон України «Про аграрні розписки», №5479-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо Гарантійного фонду виконання зобов’язань за складськими документами на зерно», №5493-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про сільськогосподарську кооперацію», №5495-VІ.