Клієнт одного з відділень комерційних банків у райцентрі Калинівка на Вінниччині образився на те, що йому не вдалося зняти кошти з рахунку. Щоб помститися працівникам установи, він повідомив телефоном про «замінування» банку.
Псевдомінера вдалося оперативно затримати. 50-річний чоловік ще не встиг повернутися додому, як там його вже чекала міліція. Підозрюваний, який раніше не мав проблем із законом, зізнався у скоєному.
Як повідомила керівник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Анна Олійник, після отримання повідомлення про замінування на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група міліції, вибухотехніки, кінологи, представники служби МНС, бригада швидкої допомоги. З приміщення евакуювали працівників банку та відвідувачів.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Розгніваному клієнту банку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Крім того, доведеться відшкодувати витрати, пов’язані з виїздом і роботою всіх служб оперативного реагування.
Вінницька область.