Комітет з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної Ради України повідомляє про прийом у 2013 році документів на здобуття Премії Верховної Ради України «За внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування» (Постанова Верховної Ради України «Про Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування» (№ 840-ІV від 22 травня 2003 року).
Премія присуджується громадянам України віком до 35 років та молодіжним громадським організаціям.
Клопотання про присудження премії подаються до 1 квітня 2013 року за адресою: 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 5, Комітет з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму.
Клопотання подають центральні органи виконавчої влади, Верховна Рада Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські ради, всеукраїнські молодіжні організації.
До клопотання додаються відомості про кандидата на здобуття премії, його особисті досягнення або досягнення молодіжної організації, рішення відповідного органу виконавчої влади, органу місцевого самоврядування, всеукраїнської молодіжної громадської організації, що висуває кандидатуру.
Премія присуджується за досягнення протягом 2013 року. До уваги також можуть братися досягнення кандидата за попередні роки.