Перед лінією державного кордону вартові зупинили юнака, що рухався у напрямку Словаччини. Жодних документів при собі хлопчина не мав і спочатку назвався громадянином Молдови. Та вже згодом він зізнався, що є громадянином України, мешканцем Дніпропетровської області. Також пояснив прикордонникам, що є сиротою і проживає в тітки, але через погане ставлення до нього з боку родичів вирішив утекти.
Під час подальших перевірок прикордонники встановили, що «турист» справді мешкає на Дніпропетровщині і нині перебуває в розшуку. Його передано представникам міліції, повідомили «Голосу України» у прес-службі Чопського прикордонного загону.
За зменшення штрафу просив хабара
Під час одержання хабара у розмірі 40 тисяч гривень затримано начальника відділу ДПС України в Закарпатській області. Досудовим слідством встановлено, що напередодні посадовець здійснював перевірку одного з ужгородських підприємств. За її результатами виявив порушення вимог податкового законодавства. За зменшення розміру штрафу із 120 до 20 тисяч гривень і вимагав хабара. Про це «Голосу України» повідомили у прес-службі облпрокуратури.
Закарпатська область.