У Вінниці у День Святого Миколая на майдані Незалежності біля будинку міськради урочисто відкриють резиденцію Діда Мороза. Як і торік, проведуть міжнародний саміт Дідів Морозів. За попередньою інформацією, до Вінниці приїдуть Діди Морози і Санта-Клауси з двадцяти країн близького і далекого зарубіжжя, повідомили у прес-службі міськради.

Кожен день починаючи з 15-ї години маленькі і дорослі городяни матимуть можливість поспілкуватися з головними учасниками новорічного свята у резиденції Діда Мороза. Завершуватимуться такі візити подарунками для дітей. Кожен гість презентуватиме свою країну під час розважальних програм. Крім того, щочетверга український Дід Мороз вестиме офіційний прийом маленьких вінничан у приміщенні міськради. Місце для таких зустрічей виділено на першому поверсі. У вестибюлі звучатиме класична музика, тут буде організовано виставку дитячих малюнків на новорічну тематику. Навіть працівники «Прозорого офісу» прикрасять своє вбрання по-новорічному.

Завершиться саміт Дідів Морозів конкурсом між ними. Найкращого визначать учасники свята, які одночасно виконуватимуть роль найавторитетнішого журі.

Вінниця.