Голова Львівської облради Олег Панькевич, обраний народним депутатом за списками ВО «Свобода», склав свої повноваження. Новим головою обрано Петра Колодія, який обіймав посаду першого заступника голови облради. Голосування із цього приводу виявилося напрочуд одностайним: 95 — «за», один утримався і жодного голосу проти.
Першою ініціативою Петра Колодія стало підписання 26 листопада угоди про співпрацю між Львівськими міською та обласною радами і народними депутатами з Львівщини. Це буде своєрідне львівське лобі, що працюватиме для розвитку регіону.
Львівська облрада також достроково припинила повноваження депутатів, які пройшли до Верховної Ради: Михайла Блавацького, Леонтія Мартинюка, Ігоря Кривецького, Олега Панькевича, Ірини Сех, Ірини Фаріон, братів Олега та Андрія Тягнибоків, Степана Кубіва, Василя Пазиняка, а також самовисуванця Ярослав Дубневича.
 
Львів.
Довідково 
Петро Колодій народився 1962 року у Львові. Закінчив автодорожній технікум та Львівський політехнічний інститут. Керував кількома приватними підприємствами. Працював помічником-консультантом народного депутата Олега Тягнибока. З 2006 року — депутат Львівської облради. Очолював комісію з питань поновлення прав реабілітованих, працював у складі тимчасових контрольних комісій із вирішення проблем автобусного заводу та підприємства «Полісинтез». У 2005 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України.