У Миколаєві міліція викрила квартиру, в якій дівчата віком від 18 до 30 років надавали сексуальні послуги за гроші. Втягувала молодих жінок у заняття проституцією 56-річна пенсіонерка. Кандидатури для свого бізнесу вона підбирала з малозабезпечених та неблагополучних родин. Для найманих нею секс-працівниць орендувала окреме помешкання, яке, за попередніми даними, щоденно відвідували до 10 чоловіків.
Звідниця знаходила клієнтів, даючи в соціальні інтернет-мережі та місцеві газети оголошення неоднозначного змісту, наприклад: «Гарна дівчина познайомиться із заможним чоловіком». Одночасні санкціоновані обшуки її власної та орендованої квартир вказали на достатню кількість доказів злочинної діяльності.
За повідомленням СЗГ УМВС України в Миколаївській області, наразі стосовно затриманих повій складено адміністративні протоколи, а от власниця «борделю» найімовірніше нестиме кримінальну відповідальність. Якщо її провину буде доведено в суді, на неї чекатиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.