Підготовчі роботи для будівництва третьої кондитерської фабрики корпорації «Рошен» розпочато у Вінниці на вулиці Липовецькій. Це буде спеціалізоване підприємство з виготовлення круасанів.

За словами заступника міського голови Вінниці Валерія Коровія, сума інвестицій становитиме понад триста мільйонів гривень. На новій фабриці створять понад шістсот робочих місць. Будівництво й монтаж технологічних ліній триватиме упродовж двох наступних років. Фабрика круасанів виросте поруч із двома діючими підприємствами корпорації, що стали до ладу упродовж двох останніх років. У 2013 році завершено будівництво фабрики кондитерських виробів, а навесні нинішнього року введено в дію молочний комбінат.

Крім шоколадних цукерок і карамелі, на вінницьких підприємствах корпорації «Рошен» виготовляють торти, шоколад, бісквіти, печиво, вафлі і желе — загалом приблизно сто тисяч тонн продукції у рік. На одному з підприємств працює лінія для виготовлення новорічних подарунків, де ще у жовтні розпочали готувати святкові набори цукерок. — Усі інвестиційні проекти корпорації «Рошен» супроводжуються обов’язковим вкладанням коштів у розвиток інфраструктури міста, — наголошує Валерій Коровій. — Ще до початку будівництва нової фабрики погоджено з міською владою роботи з облаштування прилеглих територій та соціальних об’єктів.

Вінниця.