Так трапляється. Ходять люди біля якогось дива і поступово звикають до нього. А що тут, мовляв, такого?.. Диво, як диво...

Але настає час, приходить хтось і дивиться на те диво іншими очами. І тут усі прозрівають: «Та це ж диво дивне!..».
Під час нещодавніх зйомок у Львові програми професора Валерія Бебика «Цивілізація ІNCOGNІTA», яка виходить на телеканалі «Тоніс», її автор і ведучий звернув увагу на древню гору, абсолютно не схожу на інші.
Здивувавшись її незвичній для природних гірських вершин формі, він запитав у місцевих краєзнавців: «А що робить у центрі Львова ця велична піраміда?». «Та де, — почув у відповідь, — це ж наша гора Лева, символ Львова...»
«Але чому ж вона так схожа на піраміду?» — наполягав В. Бебик. Придивившись, корінні львів’яни й самі скам’яніли: «І справді, це ж — піраміда!».
Розслідування науковців і журналістів показало, що львівська піраміда, яка розташовується у львівському ландшафтному парку «Знесіння», справді схожа на творіння людських рук. «А, може, й самого Бога? — розмірковує В. Бебик. — Напевно, лише Творцю було під силу спорудити таку величну піраміду в українських Карпатах».
«Цікаво, — продовжує аналізувати це фантастичне явище проректор Університету «Україна», — що кілька років тому відкрили піраміди в Луганську (де працюють археологи під керівництвом професора В. Клочка) та в Севастополі. Цікавий виходить трикутник: Луганськ—Львів—Севастополь. Імовірно, що їх будували представники якоїсь давньоукраїнської цивілізації для своїх космічних чи енергетичних програм».
Подальша інформація заінтригувала ще більше. У радянські часи археологам було категорично заборонено проводити тут свої дослідження. Печеру Лева, в якій, за переказами старих людей, були викарбувані якісь знаки та малюнки, засипали, а на самій горі було розташовано таємний об’єкт КДБ.
Сподіваємося, невдовзі ми зможемо більше розповісти про сенсаційну знахідку українського професора.
Вл. інф.
На знімку: львівська гора Лева, символ культурної столиці України, має всі ознаки штучної піраміди.