Засідання XXV позачергової сесії Полтавської міської ради шостого скликання закінчилося за 22 хвилини. За цей час депутати встигли розглянути та затвердити 13 питань порядку денного. Менше двох хвилин на один пункт знадобилося народним обранцям для того, щоб внести, зокрема, зміни до показників міського бюджету та розглянути цілу низку інших нагальних питань, пов’язаних з перерозподілом коштів.
— Треба було внести зміни до бюджету, бо нині дуже багато ремонтних робіт і потрібно встигнути використати кошти й завершити роботи, доки сприятлива погода, — пояснив таку «скорострільність» міський голова Полтави Олександр Мамай.
Проте тривалість останньої сесії не стала рекордом для полтавських депутатів. «Рекорд століття» вони встановили два місяці тому, приблизно таку само кількість питань встигли ухвалити... за 14 хвилин!
Цікаво, що в той час, коли керівництво міської ради пояснює такі «темпи» роботи «ретельною підготовкою рішень і плідною роботою депутатських комісій», опозиція називає такі речі «несерйозними», бо, мовляв, серйозного обговорення фінансових питань просто не існує. Натомість — суцільний «одобрямс». А це вже ми, мовляв, проходили...
Полтава.