Батальйон спецпризначення «Січ», бійці якого несуть службу в зоні АТО, отримав мікроавтобус, придбаний за ініціативи і сприяння ВО «Свобода».
— Спочатку ми, шестеро депутатів із фракції «Свобода» у Верховній Раді, несли службу на блокпостах разом із бійцями батальйону «Січ», — розповів кореспонденту «Голосу України» народний депутат України, голова Вінницької обласної організації ВО «Свобода» Олексій Фурман. — Особисто переконалися в їхніх потребах. Однією з них є необхідність у транспорті. Повернувшись із зони бойових дій, організували збір коштів на придбання мікроавтобуса.
Олексій Фурман звернувся по допомогу до земляків-вінничан, завдяки яким вдалося зібрати суму, необхідну для придбання мікроавтобуса. Транспорт пофарбували в захисні плямисті кольори. Салон заповнили продуктами і предметами першої необхідності. Передавав мікроавтобус батальйону голова Вінницької міської організації ВО «Свобода» Володимир Базелюк. Він подякував бійцям за мужність в обстоюванні рідної землі, побажав усім живими і з перемогою повернутися додому. 
Як стверджує Олексій Фурман, він і його побратими-свободівці обов’язково знову повернуться на передову, в батальйон «Січ».
 
Вінницька область.