Днями в присутності сільської громади, керівництва районної та місцевої влади очільник Київщини Анатолій Присяжнюк та голова Бориспільської РДА Іван Шкирта урочисто перерізали стрічку перед входом до газорозподільної станції в селі Кириївщина. Цієї події селяни чекали 20 років. Як повідомив голова Київської ОДА, всі будівельні роботи, в тому числі підключення обійсть до газогону, було здійснено за державний кошт.

— Сьогодні відбулася приємна подія. Люди, які поряд зі мною, на неї довго чекали, — нагадав Анатолій Присяжнюк. — Раніше їм влада обіцяла й нічого не робила. Сьогодні ми пустили газ, причому за рахунок держави він проведений не тільки до села. Зроблена розв’язка в кожен будинок. На ці потреби був затверджений кошторис у сумі 1,2 млн. грн. Відтепер Бориспільський район газифіковано на всі 100 відсотків. А область загалом газифікована на 90.
За його словами, цьогоріч заплановано підключення близько трьох десятків сіл. Нині ведуться роботи у Сквирському, Тетіївському, Володарському, Поліському та Іванківському районах. «До кінця року ми газифікуємо Київщину на 97—98 відсотків. На ці потреби виділено цілком достатньо коштів — понад 100 млн. грн.», — наголосив голова ОДА.
Завітавши до сім’ї Назаренків, він особисто пересвідчився в тому, що блакитний вогник у Кириївщині таки запалав: господарі почастували поважного гостя та всіх бажаючих щойно приготованою яєчнею.
Утім, селяни стурбовані ще однією проблемою. Необхідно реконструювати мережу електропостачання: замінити трансформатор, електричні стовпи, що ледь не падають. Анатолій Присяжнюк дав відповідне доручення керівникам району.