У розшук оголошено двоє підозрюваних у справі зниклого наприкінці минулого літа харківського журналіста, редактора газети «Новый стиль» Василя Климентьєва. Харківське ГУМВС розмістило фотографії й орієнтування на підозрюваних у злочині:

Д. А. Уваров, 1979 р. н., уродженець і житель міста Першотравневого Харківської області. Має навички володіння вогнепальною зброєю та рукопашного бою, може пересуватися на автомобілях іноземного виробництва. Перебуває в міжнародному розшуку.

А. В. Козар, 1977 р. н., уродженець міста Першотравневого, житель Харкова. Колишній працівник УБОЗ, володіє прийомами конспірації та оперативно-розшукової діяльності, легко входить у довіру, може використовувати документи інших осіб, пересувається переважно на автомобілях іноземного виробництва. Має численні зв’язки серед діючих і колишніх співробітників органів внутрішніх справ і СБУ. Перебуває в міжнародному розшуку.

У разі одержання якоїсь інформації про цих людей правоохоронці просять негайно повідомити за телефонами: (057)705-94-64, 730-83-43, (067)-756-08-10.

Нагадаємо, редактор харківської газети «Новый стиль» В. Климентьєв 11 серпня виїхав з дому з невідомим на автомобілі «BMW» і не повернувся. Пізніше заступник міністра внутрішніх справ України Василь Фаринник повідомив, що міліція оголосила в розшук людину, яка була разом із харківським журналістом Климентьєвим у день його зникнення. Про колишнього міліціонера і важливого свідка у справі правоохоронці казали не раз, але тільки тепер назвали імена можливих злочинців.

У цей час слідством, крім інсценування вбивства й убивства у зв’язку із професійною діяльністю, опрацьовуються ще дві версії — убивство Климентьева через борги або ж з метою заволодіння великою сумою грошей.