28 листопада на ділянці автодороги Харків — Красноград сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула голова Кегичівської райдержадміністрації Харківської області, депутат Харківської обласної ради Жанна Чинкова.
Про це йдеться у некролозі, опублікованому на сайті Харківської облради й підписаному депутатським корпусом Харківської облради на чолі з головою облради Сергієм Черновим. Свої співчуття родині й близьким загиблої висловлює також Харківська обласна держадміністрація
«Жанна Чинкова запам’яталася як людина з відкритою, щирою душею й активною громадянською позицією. Талановитий керівник, справжній патріот Харківщини, професіонал, що любить свою справу», — сказано в тексті.
В офіційному зведенні ДАІ повідомляється, що о 23.30 на трасі поблизу села Рокитне Нововодолазького району сталося лобове зіткнення автомобілів «Мазда» та «Шкода». Водій автомобіля «Maзда» порушив правила дорожнього руху, ігноруючи заборонний знак, і виїхав на дорогу з одностороннім рухом.
В аварії загинули троє: водії обох авто і пасажир автомобіля «Шкода». За кермом «Шкоди» була голова Кегичівської райдержадміністрації Жанна Чинкова. З нею разом їхала начальник районного управління праці й соцзахисту Наталя Храпач. Жінки були подругами.
Жанні Чинковій було 40 років. У неї залишилися дочка й чоловік. Наталя Храпач була незаміжня, дітей не мала.
Харків.