Правоохоронці розкрили вбивство таксиста — трагедія сталася поблизу села Лопатин Киселівської сільської ради. Як повідомив начальник УМВС України в Чернігівській області Олександр Михайлик, потерпілий 16 жовтня їздив за викликом у Киселівку.

Повертаючись назад, він підібрав двох худорлявих підлітків, один з яких тримав у руках дублянку. Як з’ясувалося, у ній хлопці приховали поцуплену рушницю. Вони попросили водія відвезти їх до Лопатина. Перед селом наказали з’їхати на узбіччя і вистрелили таксисту в голову.
— Підлітки витягли тіло водія, — повідомив Олександр Михайлик, — витерли кров, постелили на водійське сидіння клейонку і намагалися завести автомобіль, але безрезультатно. Налякані скоєним, хлопці подалися додому, в Киселівку. По дорозі викинули рушницю і закривавлені куртки.
Зловмисники навчаються в Сокиринському аграрному ліцеї. Один — сирота, в іншого є матір, позбавлена батьківських прав. Саме її вони й провідали у вихідні. Підлітки вже були два роки тому умовно засуджені за крадіжку з магазину.
За фактом вбивства порушено кримінальну справу. Загиблий таксист мав дружину та доньку.