Медикаменти й побутові набори отримала група переселенців із зони АТО, які перебувають у санаторії «Перемога» у Ворзелі (Київська область). Допомогу передав народний депутат України Валерій Омельченко. Нині в закладі живуть 160 переселенців, із них 60 — діти віком від 3 до 16 років. Для них організовано майданчик, де проводять розвиваючі ігри. На ньому — надувні кульки у кольорах українського прапора.
Під час спілкування із депутатом переселенці поставили чимало запитань, у тому числі — щодо влаштування дітей до дитсадків і шкіл. «Ми виїхали із зони АТО на початку липня, вважаючи, що залишимо дім не більше, ніж на два тижні. Сьогодні розуміємо, що не можемо повернутися додому, де щодня стріляють і лунають вибухи. Зі мною троє дітей, двоє з них — школярі. Немає ані теплого одягу, ані шкільного приладдя, ані грошей», — поскаржилася багатодітна мати Ірина.
Валерій Омельченко пообіцяв допомогти переселенцям розв’язати життєві проблеми на той час, коли на сході тривають бойові дії. Крім того, санаторію потрібно погасити борги за спожитий газ. Також допомогу у вигляді медикаментів отримали діти із числа переселенців, які нині перебувають в Ірпінській міській лікарні.
Для дітей із родин переселенців волонтери організували цікаве дозвілля. 
 
Фото надане громадською організацією «Громадянська ініціатива».