Керівництво АТО на території Донецької та Луганської областей висловило подяку народному депутату, голові Рівненської обласної організації ВО «Свобода» Олегу Осуховському за підтримку українського війська, захист державного суверенітету та територіальної цілісності України.
Варто зазначити, що за останні місяці за ініціативи Рівненської обласної та районних організацій «Свободи» було зібрано чимало коштів та матеріальної допомоги для підтримки українських бійців, які воюють на сході нашої країни. Зокрема, зібрано та передано кілька десятків тон харчових продуктів, одягу, засобів гігієни та військового спорядження.
«Допомога військовослужбовцям в зоні АТО — це заслуга всієї обласної організації ВО «Свобода», а також голів районних та обласної державної адміністрацій. Зокрема, гощанська «Свобода» регулярно забезпечує 30 бійців із батальйону «Горинь» берцями, одягом, каріматами, медикаментами та їжею. Острозька, Млинівська організації також від початку АТО ініціюють збір та відправляють вантажівки із матеріальною допомогою для українських вояків на схід держави. У цей нелегкий для країни час наша організація не може залишатися осторонь, адже ми націоналісти і підтримуватимемо наших бійців, які захищають цілісність та незалежність української держави», — зауважив Олег Осуховський.
 
Вл. інф.