До чергової частини Мелітопольського міськвідділу міліції (Запорізька область) надійшло повідомлення про те, що в лікарню доставили 30-річну жінку з термічними опіками обличчя та тулубу. Потерпілу привезла карета швидкої допомоги з вулиці, що розташована в районі Нового Мелітополя.
Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що молода жінка постраждала внаслідок конфлікту з двома чоловіками віком 34 та 25 років. Протягом дня ця компанія вживала спиртні напої, а тоді пересварилися. Одурівши від алкоголю, чоловіки силоміць заштовхали свою приятельку до легковика, відвезли в приватний сектор, де облили бензином і підпалили. На щастя, цю жахливу картину побачила мешканка одного з сусідніх будинків. Вона викликала «швидку» та зателефонувала в міліцію.
Підозрюваних затримали. За фактом дикої розправи порушено кримінальну справу, повідомляє наш власкор Микола МАНЬКО.
Подібна трагедія трапилася й на Дніпропетровщині. У сварці 32-річну жінку облив бензином і підпалив на двадцять років старший чоловік, який доводиться їй вітчимом. Як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС в області, зловмисника затримали правоохоронці, а потерпілу з термічними опіками голови, тулубу та правої руки госпіталізували в одну з лікарень Кривого Рога, повідомляє наш власкор Тетяна КОЛЯДИНСЬКА.