Дніпропетровський клінічний військовий госпіталь одержав благодійну допомогу від народного депутата України, Почесного президента Всеукраїнської благодійної організації «ВО «Крила» Дениса Дзензерського (на знімку). Госпіталю було передано рентгенівський екран і касети, а також операційний світильник, необхідні для надання медичної допомоги українським військовим.

«Сьогодні українська армія, як ніколи, потребує допомоги та підтримки. І, звичайно, дуже важливим аспектом є надання нашим військовим своєчасної та належної медичної допомоги. Я, як і мільйони небайдужих громадян України, намагаюся також допомогти. У цей нелегкий для країни період ми спільними зусиллями повинні працювати над тим, щоб наші військовослужбовці були забезпечені всім необхідним», — коментує Денис Дзензерський.

Нагадаємо, раніше українським військовослужбовцям з метою підвищення обороноздатності української армії і забезпечення її матеріально-технічними ресурсами, необхідними для виконання поставлених завдань, ВБО «ВО «Крила» були передані засоби зв’язку (ретранслятори, радіостанції, гарнітура), прилади нічного бачення, медикаменти. На підтримку українських військових на Сході України та цивільного населення в зоні АТО Денис Дзензерський також перерахував місячну заробітну плату народного депутата, передав гроші для закупівлі 1000 бронежилетів, важкі акумулятори для військових установок і організував допомогу родинам переселенців з  Краснопартизанська Луганської області.