Після реконструкції прийняв студентів Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця гуртожиток на столичній вулиці Шутова. Він розрахований на 540 місць, в кімнатах проживатимуть по двоє-троє студентів. Тут повністю замінені вікна, двері та меблі на сучасні, у кожній кімнаті є доступ до мережі Інтернет. Поверхи оснащені кухнями, душовими, вбиральними та пральними приміщеннями, повідомили «Голосу України» у прес-службі МОЗ.
Як зазначив під час урочистого відкриття оновленого гуртожитку заступник міністра охорони здоров’я України Євген Мороз, для майбутніх лікарів, які стануть основними дійовими особами медичної реформи, що нині запроваджується в країні, сьогодні дуже важливими є сучасні побутові умови для повноцінного навчання. Дуже приємно, що в складний для країни час керівництво університету знаходить можливості розвивати матеріально-технічну базу та забезпечувати сучасними умовами проживання студентів.
За словами ректора вузу Катерини Амосової, у капітальний ремонт гуртожитку № 3, що був у дуже аварійному стані, вкладено понад 12 млн грн. і робили його за рахунок власних коштів вузу. Найближчим часом реконструкція чекає і на інші гуртожитки майбутніх медиків.
 
Вл. інф.