Зупинити злочинні тендери із закупівлі антиретровірусних препаратів для ВІЛ-інфікованих днями під стінами вітчизняного медичного відомства вимагала Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ (далі Мережа). 
У дворі Міністерства охорони здоров’я України провели справжнє дефіле «Корупція в МОЗді». Колекцію уніформи з великими кишенями для хабарників розробив на замовлення організаторів акції український дизайнер Олексій Залевський. За даними, які оприлюднила Мережа, лише під час останнього «тихого» тендеру із закупівлі антиретровірусних ліків, майже 32 мільйони державних грошей осіли в кишенях медичних чиновників.
На знімку: під час акції.
МОЗ заявляє...
Міністерство охорони здоров’я України обурено діями представників Всеукраїнської мережі ЛЖВ, які розповсюджують недостовірну інформацію щодо зловживань у Міністерстві охорони здоров’я України під час тендерних закупівель антиретровірусних препаратів.
Мовляв, МОЗ не формує цінову політику в державі та не може впливати на постачальників і виробників, які подають на тендери препарати за цінами, економічне обґрунтування яких контролює Міністерство економіки України.