22 липня 2014 року о пів на другу ночі під час бойових дій трагічно загинув наш колега, друг 

ШИШКО Олександр Сергійович.

 

На момент смерті Олександру було лише 28 років.

Олександр народився 4 вересня 1985 року в сім’ї робітників. З 2003-го по 2005 роки проходив військову службу в Збройних Силах України в мобільному прикордонному загоні спеціального призначення. Закінчив курси підготовки командирів відділення та курси підготовки сержантів. У Виконавчу дирекцію Фонду Олександр прийшов 15 березня 2011 року на посаду водія й з того часу став добрим товаришем багатьом своїм колегам.

15 травня цього року, під час мобілізації, Олександр Сергійович був призваний на військову службу в команду № В2277 на три тижні в м. Остер Чернігівської області. Після чого був відправлений на передову Луганської області.

Увесь час перебував на блокпостах у різних містах. 22 липня 2014 року о 01.30 ночі в селі Весела Гора Старобільського району Луганської області під час обстрілу з установки «Град» Олександр був важко поранений і, за інформацією командира, помер у госпіталі м. Харкова.

Олександр мав дружину Анастасію Вадимівну та маленьку доньку Аню, яка народилася 20 листопада 2013 року. У вільний час професійно займався футболом. Ми назавжди запам’ятаємо Сашка як привітну, добру, відповідальну та чесну людину.

Ми висловлюємо свої співчуття рідним і близьким Олександра та сумуємо разом із ними.

Світла йому пам’ять.

Виконавча дирекція Фонду  соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.