Понад півсотні учнів шкіл Кіровограда та області взяли участь у творчому конкурсі «Смачна родина: пан Огірок та пані Помідора» у рамках соціального проекту «Найкраще — дітям!». Партнерами-організаторами його виступили підприємство ТМ «Северинка» і відділ у справах сім’ї та молоді Кіровоградської міськради.
У двох номінаціях: «Найкращий малюнок» та «Найкраща фотографія», — розглядались як індивідуальні, так і колективні роботи, які приємно вразили організаторів оригінальністю, нестандартним підходом та різноманітністю задумів. Яскравість та життєрадісність робіт довела, що кожен з учасників прагне розвиватися у своїх захопленнях. А перемогли, відповідно, Ганнуся Волкова (на знімку) з Новоукраїнської загальноосвітньої школи № 8 і 3-й загін кіровоградського оздоровчого закладу «Веселка» загальноосвітньої школи № 18. Саме за них голосували відвідувачі конкурсного Інтернет-сайту.
За словами координатора акції Ірини Пономаренко, в першу чергу перед конкурсом ставилося завдання ненав’язливо довести до дітей інформацію про те, що найсмачніший продукт — вітчизняний. Крім того, всі учасники конкурсу ще й побували на екскурсії на сучасному тепличному комбінаті.
 
Кіровоградська область.

Фото Вікторії ТАЛАШКЕВИЧ.