Саме так зазначено у розділі «Кредит» на сайті Надра Банку. Клієнти, які користуються заробітною карткою банку, можуть взяти в кредит не більше 50 000 гривень на термін щонайбільше до трьох років. На сайті також вказується річна та помісячна відсоткова ставка, причому у вигляді конкретно зазначеного відсотка. Та поряд із цифрами стоїть примітка, яка розбиває всі надії на конкретику, оскільки відповідно до неї повну інформації можна отримати лише у відділенні банку. Для людей, які не мають картки Надра Банку, на сайті взагалі темний ліс, і знову ж таки — треба йти у відділення, яких, особливо на периферії, обмаль.
Депозитні ставки вказуються за верхньою межею, наприклад, до 24% річних у гривнях. Мінімальні відсотки, як і умови, за яких варіюються відсотки, не вказані. Також на сайті немає інформації щодо періодичності та взагалі можливості зняття власних коштів з рахунку.
Проект депозитного договору на сайті Надра Банку знаходиться глибоко в «надрах». Проектів кредитного договору взагалі немає. Таке відчуття, що банки, аби приховати темні місця, навмисно не бажають заздалегідь надавати клієнтам договір для ознайомлення. В результаті клієнт змушений підписувати договір на місці, не маючи достатньо часу, аби вивчити всі важливі моменти.
Висновки
Позитивним є те, що фінансові звіти банку знайти не надто важко. Крім цього, сайт є досить «зрозумілим» для користувачів.
Негативне — офіційний сайт Надра Банку не може похвалитися своєю інформативністю, корисної інформації для клієнта мало.