Через тиждень після затримання в Україні колишнього міліцейського начальника Олексія Пукача, якого підозрюють в убивстві дев’ять років тому журналіста Георгія Гонгадзе, нібито знайдено череп убитого.
Валентина Теличенко, яка представляє у прокуратурі інтереси вдови журналіста Мирослави Гонгадзе, закликала не переоцінювати цю знахідку.
Виявлення черепа є важливим передовсім з морального боку як частини тіла загиблого журналіста, сказала Валентина Теличенко. Водночас із правової точки зору вона вважає цей факт важливим, але недостатньою ланкою для відтворення всієї картини злочину. А саме: «Встановити замовників, установити організаторів, крім Пукача. 
Установити осіб, що брали участь у перепохованні тіла і ховали пізніше Пукача від правосуддя».
Теличенко впевнена, що Мирослава Гонгадзе наполягатиме на експертизі знайденого черепа. Але буде довіряти не українським, а винятково закордонним експертам.
Нагадаємо, Генпрокуратура України заявила, що у вівторок біля села Сухоліси Білоцерківського району Київської області слідчі знайшли «фрагменти черепа, які можуть належати Георгію Гонгадзе». Вони знаходилися на місці, яке вказав під час допиту колишній начальник Головного управління кримінального розшуку Департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексій Пукач. Правоохоронці також повідомили, що знахідку пошкоджено, але її достатньо для ідентифікації. На місці працювали судмедексперти. Розшук голови, уточнюють фахівці, був ускладнений тим, що в тому місці зараз прокладено дорогу. Череп дуже пошкоджений ковшем екскаватора. Крім того, заступник генерального прокурора Микола Голомша у вівторок увечері заявив, що інформація про те, чи назвав Пукач прізвища замовників убивства Георгія Гонгадзе, є таємницею слідства, а сама справа не має політичного підтексту...
Так чи інакше експертизу останків з метою їх ідентифікації повинні були розпочати вчора. Міжнародна федерація журналістів вітала повідомлення про виявлення частини черепа, що може належати вбитому журналісту Георгію Гонгадзе, і закликала довести розслідування до кінця.