Інцидент за участю керівника управління ДАІ у Кіровограді, полковника міліції Олександра Крилова, сколихнув область. Правоохоронець нібито вчинив бійку в кав`ярні, літній майданчик якої розташований під вікнами його домівки. Один з відвідувачів закладу встиг зняти заключну сцену бійки, в якій полковник душить офіціанта, на відеокамеру. Головний даішник міста, з проломленим черепом і весь закривавлений, звертається до невідомого оператора: «Що ти знімаєш, друже? Сядеш разом із ним». Саме ця частина епізоду транслювалася на одному з загальноукраїнських каналів.
Після інциденту полковник міліції потрапив у лікарню з діагнозом «відкрита черепно-мозкова травма». А версії учасників інциденту з обох сторін і його очевидців дуже різняться. Одні кажуть, що треба віддати належне начальникові міської ДАІ, котрий після удару пляшкою по голові (уже з проломленим черепом) продовжував поводитись досить адекватно — лише заломив нападникові руки. Разом з тим, за словами декого зі свідків, саме п’яний даішник був ініціатором бійки: схопив працівника кафе, кинув його обличчям униз і почав бити ногами. Лише після цього, начебто, офіціант дав у відповідь пляшкою по голові.
Працівника кав’ярні, котрий з 1984 по 1989 рік відбував покарання за злісне хуліганство з застосуванням спеціальних засобів (ножі, кастети тощо), а нині побив Олександра Крилова, міліція затримала.