Мелітополь продовжує підтверджувати славу кримінальної столиці країни. Так, днями на узбіччі шляху жителі приміського села Костянтинівка знайшли тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. Ним виявився зниклий напередодні таксист, а його машину відшукали пізніше спаленою в лісосмузі.
Правоохоронці вже затримали підозрюваних і відтворили картину злочину. З’ясувалося, що напередодні увечері двоє двадцятирічних парубків разом з ровесниками влаштували хмільне застілля на території одного з дитсадків. Згодом посиденьки молодикам набридли, і вони пішли «шукати пригод». Побачивши таксі, ці двоє вирішили покататися. Але в салоні «Ланоса» приятелям заманулося обікрасти таксиста, і вони накинули на шию водія пасок, вимагаючи віддати виручку. Таксист учинив опір, та не зміг упоратися з двома злочинцями. Вбивши чоловіка, парубки викинули його тіло на узбіччя і поїхали розважатися далі. Потім, прихопивши виручку, котра ледь перевищила сотню гривень, втекли, спаливши машину в лісосмузі.
Вражає той факт, що обидва молодики виросли в благополучних сім’ях і раніше не мали приводів до міліції. Стосовно затриманих порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).