Сьогодні після реконструкції відкривається Дніпропетровська центральна райлікарня, ще дві (у Новомосковську і Царичанці) — введуть у дію найближчим часом. А два дні тому новосілля уже справили в капітально відремонтованому приміщенні центрального медзакладу Томаківки.

Усі чотири об’єкти, розташовані на трасах державного значення, торік отримали на реконструкцію по 10 млн. грн. з обласного бюджету. Додавали і з місцевих.

У Томаківській лікарні, зокрема, відремонтували під’їзні шляхи, дах вкрили металочерепицею, утеплили та облицювали фасад головного корпусу, гінекологічного та дитячого відділень, замінили внутрішні теплові мережі. У головному корпусі встановили нові вікна і двері, облаштували пандус для санітарного транспорту. У хірургічному та терапевтичному відділеннях кожна палата тепер обладнана індивідуальним санвузлом та душовою кабінкою.

У медзакладі на 170 ліжок надають медичну допомогу за тридцятьма спеціальностями. На замовлення ГУ охорони здоров’я ОДА з держбюджету лікарня отримала на 781,6 тис. грн. обладнання. Тепер вона може цілодобово надавати екстрену медичну допомогу на рівні європейських стандартів.