3 червня, № 105
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері державної антикорупційної політики у зв’язку з виконанням Плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України», 
№ 1261—VІІ.
Закон України «Про ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Урядом України та Організацією з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) про розміщення спеціальної моніторингової місії ОБСЄ», № 1282—VІІ.
7 червня, № 109
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» щодо вдосконалення процедури видачі документів дозвільного характеру, оформлених центральними органами виконавчої влади», № 1252—VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо засвідчення вірності копій документів і виписок з них та справжності підпису на документах», № 1253—VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедури державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичних осіб — підприємців за заявницьким принципом», № 1258—VІІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 36 Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», № 1274—VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації», № 1275—VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про статус народного депутата України», № 1301—VІІ.
Закон України «Про мораторій на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті», № 1304—VІІ.
20 червня, № 117
Закон України «Про внесення змін до законів України щодо боротьби з тероризмом», № 1313—VІІ.
21 червня, № 118
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо паркування транспортних засобів», № 1283—VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безпечної експлуатації сільськогосподарської техніки», № 1303—VІІ.
25 червня, № 120
Закон України «Про внесення зміни до пункту 9 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», № 1318—VІІ.
26 червня, № 121
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», № 1316—VІІ.
27 червня, № 122
Закон України «Про внесення зміни до статті 13 Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» щодо встановлення віку дітей, які перебувають у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку разом із батьками», № 1295—VІІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 34 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», № 1319—VІІ.