І  не 45 днів на рік, а всі 100. А буде це в Коблевому — кращий у Європі й Азії аквапарк обіцяє побудувати молодий бізнесмен, голова спостережної ради ЗАТ «Миколаївський діпроград» В’ячеслав Недбай.
— Уже є топографія, проект, бізнес-план, підрядник. Будівництво розраховане на три роки, у наступному освоять чотири гектари, потім ще стільки само. А в 2007-му побудують готельно-туристичний комплекс.
Підрядник канадська фірма «Amusement», що має 25-річний досвід будівництва аквапарків, міжнародні сертифікати і, головне, гарантує цілковиту безпеку, перші гроші — 100 тисяч доларів — уже отримала.
В аквапарку будуть найновіші, сертифіковані в минулому році атракціони. Наприклад, ноу-хау катання на надувному матраці з гірки і назад. Плюс «Дика ріка», «Хвильовий басейн», «Пітон», «Камікадзе» і інші. Неважко передбачити і розвиток бізнесу в Коблевому, зростання цін на нерухомість, поповнення місцевого бюджету й підвищення статусу самого курорту.
А ще В’ячеслав Недбай планує побудувати водовід і подати воду в Коблеве, для баз відпочинку й аквапарку. Отож комплекс водних атракціонів обіцяє бути не лише найкращим, а й найчистішим. Уже є висновок про можливість будівництва артезіанських свердловин у селі Тузли, що неподалік Коблевого. Там найчистіша прісна вода. Цей запас — Клондайк для Причорномор’я.
— Україна, — упевнений бізнесмен, — гідна мати такий аквапарк. А всі ми гідні найкращого.
 
Миколаїв.