У Миколаєві відкрито центр прокату автомобілів, де машину можна взяти без застави і за цілком доступними цінами. З відкриттям уже другого такого пункту фірма «Автотехсервіс» розгортає в місті мережу автопрокатів. Передбачається, що вони будуть відкриті в усіх районах міста і при готелях.
Сьогодні фірма пропонує жителям і гостям міста 18 автомобілів марок «ДЕУ Сенс», «Дачія Соленза», «Дачія Нова», «Таврія Пікап» і навіть «Шевроле Матіз». Вартість прокату — від 80 до 150 гривень на добу залежно від класу авто. До речі, в Києві така послуга коштує в п’ять разів дорожче. За словами керівника «Автотехсервісу» Георгія Мірзоєва, за півроку роботи першого пункту сюди звернулися 180 осіб. Не крали і не псували автомобілі. А один з постійних водіїв навіть купив у машину магнітофон і залишив у подарунок.
Оформлення відбувається в лічені хвилини. Для цього потрібно пред’явити паспорт, ідентифікаційний код і, звичайно, права водія. Хоча можна і без прав. Наприклад, узяти автомобіль з водієм. Послуги якого клієнт не оплачує. Річ у тім, що у фірми є домовленість з центром зайнятості, який і виплачує зарплату водіям. Дуже часто, за спостереженнями працівників центру прокату, до них звертаються іноземці, так звані наречені за оголошенням. Особливо задоволені «наречені»: навіть якщо не судилося вийти заміж, іноземний наречений навчить її водінню.