В урочищі Кленовому, що на території Великопріцьківської сільської ради Кагарлицького району на Київщині, пройшли перші республіканські змагання з любительського риболовства «Кубок Бобра». Їх учасниками стали працівники ЗМІ, рекламних агентств та інших підприємств, що працюють на рекламному ринку України.
О десятій ранку майже півсотні поплавків завмерли в очікуванні першого кльову. І почалося. «Підсікай! Давай підсаку!» — то тут, то там лунали голоси рибалок. За три години змагань учасники піймали близько ста кілограмів коропів, білого амура та карася. Найважчий улов — п’ять з половиною кілограмів — приніс звання переможця і кубок команді рекламного агентства «Десятка». Було також вручено призи за найбільший екземпляр, виловлений під час змагань (короп вагою 755 грамів), за найбільшу кількість рибин та ще багато різноманітних призів, що їх заготовили оргкомітет та самі учасники. Кожен з них отримав на згадку про цей день сувеніри від рекламного агентства «Слон» з майстерно вигравіруваними побажаннями рибальського щастя. А потім були рибальське багаття, юшка, розповіді про відірвані гачки, обмін сувенірами і пісні під гітару.
Як сказав під час вручення кубка голова Великопріцьківської сільської ради Юрій Семченко, є надія, що такі змагання стануть традиційними, і до них приєднаються всі працівники ЗМІ та рекламного ринку, оскільки проводились вони за підтримки Всеукраїнської рекламної коаліції, Київського міжнародного фестивалю реклами, Асоціації центрів ділової інформації та газети «Прайси Києва». Приємно відзначити, що майже весь улов було передано як подарунки місцевим ветеранам війни та в малозабезпечені сім’ї до Дня незалежності України. А назвали змагання на честь того самого бобра, який і живе у водоймі.