Севастопольська міськрада ухвалила спеціальну програму, спрямовану на відродження севастопольського футболу. За неї в сесійному залі проголосували практично одностайно, що буває в Севастополі дуже рідко.
На сьогодні в міської збірної з футболу поки що немає ні власного поля, ні спортивної бази, навіть автобуса немає. На змагання їздять на спонсорському. Власне йому — спонсору — і належить головна ідея відродження в місті-герої наймасовішого і найпопулярнішого виду спорту в усьому світі. А ініціатор її — депутат міськради, підприємець Олександр Красильников. Палкий шанувальник футболу, він зумів зацікавити депутатський корпус, представників виконавчої влади. Стають традиційними в Севастополі товариські матчі між командами двох основних гілок влади. На відомих чиновників і депутатів, що бігають по зеленому полю у спортивних трусах, подивитися збирається мало не все місто. І повболівати, природно, «за своїх». Але головне, що місцевим хлопчиськам відтепер не доведеться тинятися підворіттями — програма створення спортивної бази міської федерації футболу передбачає будівництво і дитячого майданчика зі штучним покриттям.
За п’ять років у розвиток севастопольського футболу програмою передбачено вкласти майже 30 мільйонів гривень, більшу їх частину забезпечать спонсори, але й бюджет внесе свою посильну лепту у відродження масового виду спорту. Яку саме, визначить чергова сесія, на якій затвердять остаточні цифри регіонального бюджету на 2004 рік.
 
Севастополь.