У Дніпропетровській обласній раді відкрили перший в Україні інформаційно-правовий Центр місцевого самоврядування. Тут можна дізнатися про міста і райони регіону, галузі, традиції та перспективи.
— Центр створено з ініціативи народних депутатів України, обраних від області, — каже парламентарій Леонід Сергієнко. — Сподіваємося, що цей генератор ідей і законодавчих ініціатив об’єднає потенціал, зусилля і повноваження депутатів усіх рівнів, які працюють на Дніпропетровщині.
— Відкриття центру, — не сумнівається і голова облради Галина Булавка, — дасть поштовх розвою найпріоритетніших напрямів державотворення в нашій області. Отож зміцнить місцеве самоврядування.
Народні обранці Сергій Касьянов і Олег Царьов уточнили: центр об’єднає і скоординує роботу місцевих органів влади, політиків, економістів і бізнесменів, що сприятиме створенню позитивного іміджу регіону і підвищить добробут дніпропетровців.
У перший «робочий» день центру нагородили лауреатів регіонального конкурсу на кращого сільського, селищного, районного та міського голову — Юрія Любоненка з Кривого Рогу, Олексія Полішка з Верхньодніпровського району, Івана Камінського з селища Ювілейного Дніпропетровського та Людмилу Муркович із села Олександропіль Солонянського районів.
 
Дніпропетровськ.