Минув рік відтоді, як ужгородським міським головою обрано Віктора Погорєлова. З цієї нагоди на майдані Шандора Петефі відбулася відкрита зустріч із виборцями. Звітуючи, міський голова сказав, що протягом року вдалося створити 2360 робочих місць. Досягнуто це завдяки спорудженню підприємств з іноземними інвестиціями, зокрема, таких, як «Гроклін-Карпати», «Фем-інвест», «Веттштайн-технік-Україна». Загалом в Ужгороді працюють 132 підприємства з іноземними інвестиціями, куди залучено 11 мільйонів доларів інвестицій.

До 500 гривень зросла зарплата в галузі економіки. Заборгованість з її виплати зменшено на 76 відсотків — з 2 мільйонів 262 тисяч до 540 тисяч гривень. Борги залишилися за збанкрутілими та збитковими підприємствами. Таких ще у місті залишилося 84. Надходження у міський бюджет становило шість мільйонів гривень. Ужгород став одним із небагатьох міст в Україні, де зарплату вчителям підвищено за рахунок місцевого бюджету.

Хоч повільно, але все ж доводять до ладу вулиці Ужгорода, зокрема, центральні. Відремонтовано транспортний та пішохідний мости через річку Уж, розчищено її русло. Завершується робота над генпланом Ужгорода.

Міський голова почув чимало пропозицій від городян — вжити рішучих заходів до підприємств, котрі працюють збитково або «лежать», та їхніх керівників. Дати раду «безгоспним» гуртожиткам, взяти їх на баланс міста. Навести лад із паркуванням автотранспорту тощо.

Звіт на майдані ужгородці назвали мужнім кроком голови.

 

Ужгород.