Масштабна акція у стилі боді-арт «Ярилова наречена» спричинила справжній фурор у Чернівцях, художники яких схильні до відвертих експериментів.
У Чернівецькому драматичному театрі, де у фойє, залі та коридорах майстри пензля розмальовували дівчат та хлопців у стилі ню, був повний аншлаг. Кожну картину зал сприймав шаленими оплесками, а коли найсміливіші учасниці з оголеними персами вийшли перед Ярилові очі на залитий сонцем Театральний майдан, до язичницького дійства долучилися сотні чернівчан, які, здається, знаються на тонкощах боді-арту. Найбільше захоплення у глядачів мали роботи Олександра Гармидера, Артема Присяжнюка, Віталія Шелєгіна та Олени Адамович. Серед перехожих з’явилося багато охочих оголитися під пензлем художника, як і пробратися до театру, де буяли пристрасті. На сцені сформувався пантеон язичницьких богів, що стало апогеєм мистецького видовища.
На думку авторів проекту Світлани Крачило, Ольги Якимович та Артема Присяжнюка, такі дійства мають навернути молодь до поетичного бачення світу. Дохристиянське минуле нашого народу теж історія, сторінка старовинного фоліанта, яку не гріх іноді обережно перегортати.