Зворушливого листа на адресу черкаського корпункту «Голосу України» надіслав інвалід Великої Вітчизняної війни з Кам’янського району Григорій Пилипович Лебідь.
«Від імені всіх кам’янчан, учасників бойових дій, ветеранів та вдів, — пише він, — прошу через газету Верховної Ради України сердечно подякувати нашому народному депутатові Віктору Анатолійовичу Тимошенку за увагу до нас, старих фронтовиків. Рік, що минув після виборів, засвідчив, що ми не помилилися, обравши його до найвищого органу нашої держави. Наш депутат з повагою ставиться до своїх виборців, особливо до людей старшого покоління. З його допомогою в окрузі ведеться газифікація, поліпшується медичне і соціальне обслуговування. А нещодавно, на світле свято Перемоги, від Віктора Анатолійовича надійшли для всіх ветеранів вітання і подарунки. У продуктовому наборі, який привезли помічники народного депутата, були різні круп’яні вироби, цукор, олія, згущене молоко, зелений горошок... Ще й шоколад і пляшка міцного напою... Щоб у день 9 Травня колишні фронтовики могли випити оті знамениті «наркомівські сто грамів». Дякуємо тобі, сину, — закінчує листа Григорій Пилипович, — за пам’ять серця...»
Як повідомив Сергій Підлубний, помічник-консультант Віктора Тимошенка, інвалідам, ветеранам минулої війни та вдовам Смілянського, Кам’янського та Чигиринського районів вручено напередодні Дня Перемоги 5 тисяч 260 подарунків вартістю понад 100 тисяч гривень. У всіх райцентрах округу ввечері 9 Травня засяяв вогнями святковий феєрверк — вітання від народного депутата України.