У селі Шевченкове Очаківського району сталася трагедія. Працівник ЗАТ «Шевченкове» під час сварки облив бензином голову правління цього товариства, депутата Очаківської районної ради Олега Шевченка, та підпалив його. Від отриманих опіків постраждалий помер на місці. Головний бухгалтер та інженер з техніки безпеки намагалися збити полум’я, однак не тільки не змогли врятувати начальника, а й постраждали самі. Нині вони перебувають у лікарні з опіками різного ступеня тяжкості. Приміщення правління згоріло повністю.
Після скоєння злочину чоловік виїхав на автодорогу Миколаїв—Очаків, дочекався зустрічного автомобіля та кинувся під нього. Від отриманих травм унаслідок дорожньо-транспортної пригоди він помер на місці. За даним фактом порушено карну справу, ведеться слідство.
Як стало відомо власному кореспонденту газети «Голос України», винуватець, працюючи водієм у голови правління ЗАТ, не раз звертався до правоохоронних органів із заявами про зловживання керівника. За результатами численних перевірок факти, викладені в заявах водія, не підтверджувалися. Останній раз він звернувся із заявою до прокуратури і того ж дня здійснив власне вогняне судилище.
Миколаївська область.