Правоохоронці Дніпропетровщини викрили підприємство з виробництва ветеринарних препаратів, яке протягом року підробляло вітаміни для тварин під товарним знаком «Трівіт». Право на його використання має лише одне із столичних підприємств.
Препарат із невідомих речовин виробляли в одному з сіл Дніпропетровщини. За документами — розчин для ін’єкцій мав би допомагати хворій на рахіт та авітаміноз худобі та птиці.
Роботу підприємства зупинено. Правоохоронці вилучили майже три тисячі пляшечок псевдо«трівіту». Збитки, завдані законному власнику торгового знаку, встановлюють експерти з управління з боротьби з правопорушеннями у сфері інтелектуальної власності. Не менш важливо встановити і шкоду, завдану здоров’ю худоби. Керівникам підприємства доведеться відповідати і за випуск недоброякісної продукції, і за крадіжку бренду. Втім, прокоментувала ситуацію заступник начальника управління забезпечення протиепізоотичної роботи Держдепартаменту ветмедицини Валентина Титаренко, це не перший випадок фальсифікації ветеринарних препаратів.