А одна з родин стане лауреатом конкурсу «Голосу України»
Як уже розповідала наша газета (30 листопада минулого року), зоряне подружжя наших уславлених співаків, народні артисти України Світлана та Віталій Білоножки, окрім двох синів, «народили» чотири роки тому ще одне дитя — щорічний фестиваль родинної творчості «Мелодія двох сердець». Розпочинається він в областях, а потім кращі з кращих сімейні колективи виборюють право взяти участь у заключному концерті.
Головний відбірковий тур фестивалю-2002 відбувся ще в жовтні. А великий заключний концерт пройде 25 січня в Національному палаці «Україна». Серед тих творчих професіональних і самодіяльних родин, котрим удалося пробитися через густе й суворе сито усіх відбіркових турнірів, і особливо останнього, — кияни Алла і Борис Примакови зі своїми чотирма дітками, Федір Сичов з дочкою Іриною та сином Олександром із Миколаєва, Алла Олейда з дочкою Наталочкою з Луцька, народна артистка України Віра Андрієнко з донькою Вікторією з Луганська, родина Карауші — дід, син та внук — з Кіровограда, сестра і брат Суботіни з Кривого Рогу.
Співатимуть і танцюватимуть на сцені палацу Коба, Лаша й Зеро Доборджгінідзе, грузини-підприємці, які працюють і живуть у Києві, та інші українські й зарубіжні родини. Адже фестиваль «Мелодія двох сердець» майже одразу став міжнародним.
Не секрет: усі сімейні колективи — учасники концерту отримають призи від організаторів, а також спонсорів фестивалю.
А крім наших і зарубіжних родин, заключний концерт збагатять відомі діячі українського шоу-бізнесу (Надія Шестак, Павло Зібров), а також зарубіжного: Едіта П’єха, Олександр Сєров, Ігор Демарін, Ядвіга Поплавська, Олександр Тихонович та інші.
Отже, запрошуємо киян і гостей до палацу «Україна» 25 січня! Сподіваємося, не пошкодуєте і, можливо, потім спробуєте проявити й свої родинні співочі сили, виборете право взяти участь у такому концерті. А його транслюватимуть по радіо й телебаченню, повторюватимуть упродовж нинішнього року — до заключного концерту фестивалю-2003.