Працівники Управління з питань боротьби з організованою злочинністю у Рівненській області викрили злочинну групу з двадцяти мешканців Рівненської, Житомирської, Миколаївської областей та АР Крим, яка організовувала незаконне проведення розіграшу «безпрограшної» лотереї на ринках Рівненщини та міста Луцька.

Шахраї були непоганими психологами і легко входили в довіру до громадян, тож їм удалося збити чималенький капітал. Скажімо, лише 28 грудня один із довірливих громадян, потрапивши під вплив симпатичної шахрайки, яка відрекомендувалася розповсюджувачкою «безпрограшної» лотереї, залишився без 1100 доларів США.

Але цей день не був такий вдалий для інших членів злочинної групи — їх спіймали на гарячому на автомобільному ринку в селі Любомирці. «Лохотронщики» вибрали це місце не випадково: сюди, щоб купити авто, приїжджають чимало людей, звичайно, з великими сумами. У злочинців вилучено 1300 доларів США, лотерейні квитки, каталоги аудіо- та відеотехніки, чисті бланки квитанцій для отримання виграшів тощо.

Рівне.