У  художній галереї «Ужгород» відкрито виставку робіт мистецького подружжя Богдана Коржа та Людмили Корж-Радько. Обоє вони — члени Національної Спілки художників України, лауреати обласної премії в галузі образотворчого мистецтва імені Йосипа Бокшая —Адальберта Ерделі, обоє навчалися у Львівському державному інституті прикладного та декоративного мистецтва, мали персональні виставки в Україні й за кордоном.
Нинішня експозиція приурочена до 50-річчя пана Богдана. Талановитий скульптор відомий на теренах інших держав як автор відкритого торік в угорському місті Тігань (Балатон) пам’ятника королю Андрашу І та його дружині київській княжні Анастасії — дочці Ярослава Мудрого. Меморіальні дошки до 100-річчя переселення русинів, українців у Хорватію та 80-річчя української «Просвіти» в цій державі, письменниці Лесі Українки в Александрійській бібліотеці в Єгипті — теж роботи ужгородського митця. Працює скульптор у різних жанрах: портретному, медальєрному, малої садово-паркової та монументальної пластики.
Людмила — викладач Ужгородського коледжу мистецтв ім. А. Ерделі. Її стихія — графіка та живопис. Прикметно, що саме вона представляла жінок краю в сучасному закарпатському мистецтві на виставці у місті Требішові (Словаччина). Нинішнього року Людмила ознайомила зі своїми роботами поціновувачів графіки в Будапешті та Москві. І ще одна деталь з біографії талановитого подружжя. Богдан народився в Чехії, Людмила — з Мурманської області. А натхнення подружжю дарує закарпатська земля.