Незвичайного підприємця-надомника виявили харківські міліціонери під час перевірки звичайної скарги сусідів на надто гучну музику. Одну з кімнат у квартирі було обладнано за останнім словом техніки — три під’єднаних до Інтернету комп’ютери, web-камери... Плюс шкіряні диванички, відокремлені один від одного завісками. Тут спеціально навчені дівчата виконували стриптиз, який транслювався для користувачів «Світового павутиння». Факт «інтернет-стриптизу» було запротокольовано, але поки що у правоохоронців немає конкретної відповіді на запитання, що це — бізнес чи злочин.
Господар клубу запевняє, що намагався створити міжнародне модельне агентство. Одна з дівчат цю інформацію підтверджує: каже, що прийшла за оголошенням у газеті для того, щоб поспілкуватися с майбутніми роботодавцями через Інтернет.
А втім, навіть якщо віртуальний стриптиз буде доведено, притягти до відповідальності організатора закладу, який до того ж є громадянином Росії, можна буде хіба що за порушення громадського порядку і нецільове використання житлового фонду. Чимало питань, пов’язаних з інтимною сферою, у правовому полі не врегульовано, поняття порнографії та еротики надто розпливчасті, а засоби їх поширення такі різноманітні, що ці випадки здатні загнати в глухий кут будь-кого з професіоналів.
Харків.